HTML

Növényt Az Utcákra Mozgalom

Növényt Az Utcákra, avagy zöldebb környezetet a városi parasztnak! :)

Friss topikok

Linkblog

Használjunk planténert

2009.05.31. 13:18 ztamasz

Mi is a planténer?
- A planténer egy olyan konténer amibe a növényt ültetnek, és amiben, ha azt nem locsolják(pláne a forró, nyári szárazságban) akkor könnyen kiszárad. Ide-oda lehet tenni, lehet giccses, elegáns, lehet fával burkolt avagy csak símán öntvény, de akár újrahasznosítotott műanyagból is csinálhatják és akkor az emberek még meg is bocsátják azt, hogy valami hányadék ahogy kinéz :P.
 

Előnye:
-Nem kell több millió forintért, több hónapig lezárva legyen a járda a növény gödrének létrehozása miatt (csak ki kell rakni és esetleg rögzíteni)
-A polgármester planténereket forgalmazó/gyártó haverja is kap pénzt nem csak a kertész haver akit a locsolásért, metszésért, kidöglött növény pótlásáért, stb. fizet

Hátránya:
-Néhány jól megtermett, elszánt "planténergyűjtő" könnyűszerrel elviheti

Szóval ha belegondolsz ez tiszta haszon mindenkinek (városi részről tuti -és mivel nekik is megéri raknak növényt az utcákra mi pedig nekünk jó!!!).

Ha vannak még egyéb ötleteid szólj és beírom.

Jah, és zöldebb környezetet a városi parasztnak!!!!!

Szólj hozzá!

Címkék: planténer

A bejegyzés trackback címe:

https://naum.blog.hu/api/trackback/id/tr371154777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása