HTML

Növényt Az Utcákra Mozgalom

Növényt Az Utcákra, avagy zöldebb környezetet a városi parasztnak! :)

Friss topikok

Linkblog

Orvos lépcső 3

2010.06.28. 00:38 ztamasz

 A fényképek alapján megpróbáltam kikövetkeztetni a terület méreteit és a szélesebb rész 3,5 m lett a keskenyebb 2,5 a hossz mindkettőnél 5 m, a szintkülönbség 45 cm. De ez tényleg csak sacc a fényképek alapján.

Ezekhez az adatokhoz igazodva firkantottam egy kis teraszt -véletlenül se gondoljon senki se zöldtetőre itt ugyanis virágtartókban vannak a növények. Valamint mielőtt valaki megjegyezné: Igen, a perspektíva nem az erősségem (de azért igyekeztem).

 

A hátső falra tapadókorongos vadszőlőt futattam (P.tricuspidata 'Weitchii') az asztal fölötti lugasra -azért valami csak kell egy kicsit takarjon a lépcsőn közlekedőktől- kivit (Actinidia chinensis) az alsó szint szélén szőlő van, a két ablak között apácarácson Clematis 'Guernsey Cream' olyan szép fehér, az asztal melletti pad két oldalán télizöld meténg van egyik oldalon az 'Atropurpurea'(vörös virágú) fajta másikon pedig a 'Gertrude Jekyll'(fehér virágú). A lépcső mellett egy füge kapott helyett a pad körül rozmaring, orvosi zsálya 'Icterina' (foltos levelű) fajta, a szőlő alatt pedig levendula. A narancsárga foltok egynyári kiültetéseket jelölnek.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest füge orvos lépcső terasz skicc

A bejegyzés trackback címe:

https://naum.blog.hu/api/trackback/id/tr772114880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása