HTML

Növényt Az Utcákra Mozgalom

Növényt Az Utcákra, avagy zöldebb környezetet a városi parasztnak! :)

Friss topikok

Linkblog

egy fél nap gyePPP :)

2010.05.29. 00:33 ztamasz

Tegnap (máj 28.-án) a MÉSZ szervezésében a Pollack Mihály tér egy napig kivetkőzött magából. A Parkász Egyesület lett felkérve arra, hogy fektessen le gyepszőnyeget a térre. Ezt egykor kezdték majd bőven a kezdés előttre befejezték a füvön ülve még sörözni is volt idejük. A lerakott gyepszőnyeg  a nem hivatalos építészeti tervek alapján egy nonfiguratív fát ábrázolt. A nap után egy óvoda kapja/kapta meg a gyepszőnyeget.

Ékes példája ez a civil kezdeményezéseknek, amik nemcsak életet visznek a városba és tereibe, hanem zöldet is. Ha erről lemaradtunk nézzük meg a térre kiírt pályázat eredményét(szerintem kicsit növénytelen megoldások születtek; az ok, hogy ott a múzeum kert zöldje a túloldalon, de ez nem akadályozza a több növény lehetőségét-szerintem)

és nem is bonyolult, ami pedig kell: fólia, gyepszőnyeg, néhány elvetemült ereje teljében lévő fiatal és a működésükhöz szükséges sör :D (bár a VIII.kerületben tudtommal tilos közterületen az alkohol fogyasztás...)

Szólj hozzá!

Címkék: egyesület tér piknik mihály pollack parkász mész gyepszőnyeg

A bejegyzés trackback címe:

https://naum.blog.hu/api/trackback/id/tr752039359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása