HTML

Növényt Az Utcákra Mozgalom

Növényt Az Utcákra, avagy zöldebb környezetet a városi parasztnak! :)

Friss topikok

Linkblog

Mi mindenre jó egy útjelző tábla oszlopa????? -avagy tanuljunk az internetről

2009.09.22. 13:01 ztamasz

 

Hello mindenkinek, ezen a szép mai napon egy érdekes dologgal találkoztam egy honlapon. Ez a bejegyzés erről fog szólni.

A nyagy kérdés: Mire jó egy közúti útjelző tábla oszlopa?
Eddig erre magam sem gondoltam valamint még most sem tudom, elképzelésem sincs hogy ez hogy jutott az ötlet gazdák eszébe (titkon bízok benne, hogy saját találmány és nem külföldön látták-bár az sem rossz, de mégis mennyivel jobb érzés lenne ha magyar fejlesztés lenne)
Na rizsát félre téve hogy van egy olyan oldal, hogy http://ultess.uw.hu . Ajánlom mindenki figyelmébe újabb zöld pontok létrehozására ad lehetséget a város belsejében. A lényeg, hogy vannak közúti tábláink amiket ürege oszlpokra szoktak rakni. Ebbe az üreges oszlopba rakunk egy előre "elkészített" pakkot. A pakk egy műanyag pohár(akár azt amiből az egyik buliban ittál nem kidobod hanem haza viszed és újrahaszniosítod) aminek az alját kiszúrod(hogy elfolyon a felesleges víz) és a pohár fenekére raksz egy sor kavicsot (jómagam nem értem ez miért kell-várom a a megfejtést a kommentek között) és erre ráültetünk egy varjúhájt(Sedum - szárazságtűrő nem nagyra növő(nem fogja eltakarni a táblát) sokat kibír). Mindenesetre nézzétek meg a honlapot, a képeket. Szerintem ötletes, érdemes beszélni hátrányairól, előnyeiről..

 

Szólj hozzá!

Címkék: tábla közlekedési sedum útjelző

A bejegyzés trackback címe:

https://naum.blog.hu/api/trackback/id/tr561399249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása