HTML

Növényt Az Utcákra Mozgalom

Növényt Az Utcákra, avagy zöldebb környezetet a városi parasztnak! :)

Friss topikok

Linkblog

Pollack Picknik 2011

2011.06.26. 21:29 ztamasz

 "Csak az a szép zöld gyep..." /Égig érő fű,1979/

Egy-néhányan emlékezhetnek tavaly kiírtak egy pályázatot a Pollack Mihály térre "Az Építészet Tere". Körülbelül ugyanekkor ugyanott voltak a pályamunkák (na jó kb egy hónappal korábban). Most a Margitsziget északi és déli csücskére esett a választás a pályázat során. Sok érdekes munka érkezett nézzetek szét a mészorg honlapján. Érdekes, hogy a fennt a mozgó képkockák tavaly készültek.

Aki nem jött el a díjátadóra az megnyugodhat kihagyott egy borzalmas negyed órát ami kb egy-másfél óra késéssel kezdődött. De amúgy nagyon jó volt ott feküdni a gyepen és sörözni (közterületi alkohol fogyasztás min 3000 HUF :) ). A MÉSZ udvarban volt főzőverseny előadások, szóval egész jó. Még pályaelhagyó koncert is, szóval egész jó kis mulatság.

De térjünk vissza a gyöphöz. A gyepszőnyeget ahogy tavaly is a MAKEOSZ-nak lehetett köszönni. A lerakását pedig a Rerrich Béla Tájépítész Szakkolégiumnak valamint a Parkász Egyesületnek lehet köszönni. Ahogy tavaly úgy idén is a gyep egy óvodába került. Idén Miskolcról jöttek az apukák felszedni, elvinni, lerakni :).

És íme egy két kép:

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest margitsziget zöld ovi gyep pollack parkász gyepszőnyeg picknik makeosz rbtszk gyöp

A bejegyzés trackback címe:

https://naum.blog.hu/api/trackback/id/tr243017095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása